Plåt Avhämtning Spånga

Nu är det dags att avhämta beställda plåtar

Om du har fått meddelande om att plåtarna kan avhämtas gäller dessa instruktioner. Om du ännu inte har fått meddelandet - då gäller inte instruktionen för dig. Vänta på meddelandet!

Avhämtningsadress:
Kronofogdevägen 54, Spånga.

Avhämtning sker i porten till VÄNSTER om Postens kontor. Porten har inget med Posten att göra, så gå inte in till dem om vi inte är på plats.

Tider:
Utlämning av plåt sker vardagar mellan 08-17 - men ring först
Lokalen är Plastmans lager och är inte bemannat hela tiden. Vi har 10 minuters körväg dit från ordinarie verksamhetsadress, så ring 15 minuter innan din ankomst. 

Kontakt / Telefon:
Ring 08-50215000 - fråga efter "plåtutlämnaren"
Ring oss på ordinarie telefonnummer 08-502 150 00, så kopplas du till ansvarig plåtutlämnare för dagen. OBS - ring inte under vår lunchtid 1130-1230, då är växeln lunchkopplad och du  får ingen hjälp.

Lånesläp:
Har du bokat släp gäller detta:
Har du bokat släp så gäller de tiderna, vi är på plats då. Kom i tid! Vi kan inte acceptera att släpet lämnas tillbaka för sent, det kommer troligen en till kund direkt efter och ska ha det. Kommer du för sent så kan vi neka dig att låna släpet om vi tror att du får tidsnöd vid återlämningen.

Vill du boka släp så gör det via länken nedan - Längst ner på sidan har du instruktionerna. Vi tar inga släpbokningar på telefon.
https://plastman.se/poolskydd/vinterskydd/boka-laneslap/

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information