Delbetalning

Delbetalning med Ecster

Om Ecster

Vi samarbetar med Ecster som erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Ecster Pay

I samarbete med Ecster erbjuder vi delbetalning genom e-handelskassan Ecster Pay Link. Vi skickar en länk via e-post och du väljer sedan själv delbetalningslängd.
Genom att använda kassan godkänner du Ecster Pays användarvillkor. Genom att klicka på "Genomför köp" accepterar du betalningsansvar, villkor för valt betalsätt samt godkänner våra köpvillkor. Hantering av all information i Ecster Pay sker krypterad med SSL.

Delbetalning

Ibland kan det kännas bra att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig.

Villkor för delbetalning

 

Vad gör vi efter din order har inkommit?
Alla order som inkommer går vi igenom manuellt. Många produkter behöver kompletteras med tillbehör eller kanske något mått justeras. Därför ringer vi upp alla som lagt delbetalning som önskemål, och går igenom alla detaljer och sen, när vi vet säkert att alla detljer är på plats, då skickar vi Ecster-länken till dig för accept.
De flesta internethandlare säker en produkt som ligger färdig i en kartong... våra produkter är lite mer komplexa - så för att allt ska bli rätt direkt så hanterar vi detta manuellt, vi har ingen automatisk delbetalningsprocess.

 

Vad gör du efter du har fått din Ecster avtalslänk?
Du går in på länken som du får via e-post och tittar på erbjudandet. När vi får in avtalet så blir det datumet det riktiga orderdatumet, så har vi datumbegränsdade erbjudanden och du inte godkänner avtalet före det så faller vårt erbjudande.

 

Vi erbjuder delbetalning när produktvärdet är 3000:- inklusive moms eller mer.

 • AVTALET Privatperson
  Du ingår avtalet med Ecster, Plastman är inte inblandad i avtalsförhållandet. Avtalet kan du bara ingå med Ecster som privatperson. Vi erbjuder inte avbetalning till företag.
 • Betalningsalternativ & Kostnader 
  Hos Ecster kan du välja flera delbetalningsalternativ, tillkommande avgifter för dem ser du nedan. Observera att Ecsters system kommer presentera flera olika alternativ för dig, men det är inte säkert du ser alla nedan presenterade, allt beror på avtalsbeloppet.
  3 månader = 95:- uppläggningsavgift + 29:- aviavgift/mån = 182:- extra utöver produktens pris.
  6 månader = 195:- uppläggningsavgift + 29:- aviavgift/mån = 369:- extra utöver produktens pris.
  12 månader = 295:- uppläggningsavgift + 29:- aviavgift/mån = 643:- extra utöver produktens pris.
  24 och 36 månader, den totala kostnaden på dessa alternativ ser du vid din inloggning.
   
 • PLASTMANS Försäljningsvillkor
  För köpet gäller Plastmans försäljningsvillkor i kombination med Ecsters villkor. Du hittar våra villkor HÄR Villkor Privat
  Du kommer också få dem i en PDF när vi bekräftar din order - efter vi har fått in avtalet från Ecster.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information