- BILDER Bärlina Limträ

BILDER Bärlina Limträ

Inspirationssida - Anlita oss vid svåra projekt, vi tar helhetsansvar så det blir korrekt.
Limträ använder vi när det är stora avstånd eller man inte kan stötta uppåt. Limträ har vi i längder upp till 14 meter.


41014 - Järfälla - Bärlina Limträ monterat med Bärlina S45

Förutsättningar - Fastighetsägaren tillät inga fästen för draperier i väggar eller tak. Vi gjorde en bärlina i trä som hänger på takstolarna. Inte en enda skruv i väggar eller tak! Bärlinan S45 är monterad i limträet. Limträ är lätt och extremt starkt och väldigt billigt jämfört med stål med samma styrkeegenskaper.

 


38719 - Järfälla - Bärlina Limträ monterat med Bärlina S45 - Läs allt!

Förutsättningar/ Svårigheter Problem 1 - Trångt i utrymmet, kravet var att INGA stolpar får vara bultade i golvet för att hålla ett draperi, det måste komma uppifrån, ingen ska kunna backa ner stolparna. Problem 2 - Inget fick hängas / supportas i taket, allt var tvunget att utgå från takstolarna. Problem 3 - Tvättplatsen är mycket smalare än avståndet mellan takstolarna. Problem 4 - Porten var tvungen att ha ett eget draperi så den inte blir blöt när man tvättar bilarna. Problem 5 - Takskjutporten måste ju fungera, inget får blockera den... Problem 6 - Runt 10 meter i takhöjd... Så hur gick det? Inga problem och så stabilt!

 


27698 - Göteborg - Limträ till bärlina

Förutsättningar - Kunden behövde en flexibel öppning i draperierna så inga stolpar fick finnas längs hela längden. Dessutom går en travers i taket så att fästa något uppåt var uteslutet. Plastman projekterade allt, levererade smidet och monterade. Totalt i projektet 40 meter limträ + 1 ton smide + 2 ton draperier.

 


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information