- Inomhus

Inomhusdraperier

Lite inspirationsbilder från våra monteringar. 

Inomhus
Allt från enkla små dukar till stora installationer med 12 meters takhöjd. Med eller utan siktruta. Skensystem för enkel drift. Har du högt i tak så kan vi ordna nedpendling med bärlina. Vi löser alla problem. Tryck av stor logotype möjlig för häfta effekter.

OFFERT
Om du vill ha offert på ett draperi så kontakta oss eller gör det via vårt on-lineformulär.

 


41014 - Järfälla - Monteringshall fogmassor till fordon

Kunden är specialserad på att göra fordon inom rengöring. Fordonen tätas i lastutrymmet med mycket kladdiga tätmedel som sprutas på... och inget får komma ut i lokalen eller på väggarna... eller på golvet. Vi gjorde ett draperi som man lätt skulle kunna köra in i via porten, så den är därför öppningsbar på en kortsida och en långsida.


36670 - Rosersberg - Draperi med snabbkopplingar 30 min

30 meter brett x 3 meter högt. Kunden behövde att draperi till avskärmning. Wireupphängningen är utformad med snabbkopplingar i taket så både montering och demontering tar 30 minuter på två man med en saxlift. Draperiet hänger statiskt på samma plats, inte ett skensystem. Dukarna är separerade med kardborre så alla delarna är 6 meter breda vid förvaringen.


29788 - Katrineholm - Lackeringsföretag

Till industrilackeringsfirma byggde vi ett draperi som pendlades från taket och bildade en "bur". Inne i "buren" skulle produkter stå efter lackering och ångorna från produkterna skulle sugas bort av ventilationen. Blev mycket över förväntan tyckte kunden.


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information