- Tvätthall FORDON

Bilder TVÄTTHALLAR

Lite inspirationsbilder från våra monteringar. 
Om du vill ha offert på ett draperi så kontakta oss eller gör det via vårt on-lineformulär.

 


45728 - Tyresö - Tvätthallsdraperi

Till Riv- & Byggfirman RIVAL ordnade vi 3 dukar på skena till deras spolplats för entreprenadmaskiner och bilar. Nästan 6 meter högt. Se videon nedan för att se hur fint dukarna glider i skenan. 

 

 


45428 - Västberga - Tvätthallsdraperi

Hos Exklusive Cars hittar du feta amerikanare. I deras anläggning i Västberga monterade vi ett tvätthallsdraperi. Tvådelat, så man kan dra en del till höger och en till vänster. Siktruta så man tydligt ser varandra. Snygg anläggning. www.exclusivecars.se

 


42841 - Linköping - Tvätthallsdraperi

Entreprenadföretag behövde ett bra draperi till sin tvättplats i nybyggda lokaler. Draperiduk modell Ekonomi med vårt skensystem C30 upphängt i vår bärlina S45. Till detta tillverkade vi specialsmide för att passa i den välvda takstolen. Kundens önskemål var att få en tvätthall innanför porten som blev stadigt med lång livslängd - det fick han! En långsiktig investering!


40965 - Norrtälje - Tvätthall bilverkstad

Till en märkesvekstad och bilförsäljning i Norrtälje levererade vi detta draperi till deras tvättplats.


38510 - Upplands Väsby - Tvätthall bilfirma

Entreprenaden beställdes av byggfirma som renoverade hela fastigheten. Takhöjd ca 7,5 meter. Draperiduk 3,75 meter hög. Specialsmide i taket håller vår bärlina S45.


36669 - Stockholm - Tvätthall Ambulanscentral

Till nyrenoverad Ambulanscentral tillverkade vi en tvätthall så fordonen kunde tvättas av direkt efter arbetspasset.


33687 - Stockholm - Skydd av väggar i tvätthall för lastbilar

Naus åkeri ville ha alla väggar i tvätthallen inklädda i duk. Vi gjorde en lösning där inte ett enda hål har tagits i väggen, allt hängdes upp med kraftiga magneter mot den släta plåtväggen.


31789 - Arjeplog - Monteringshall

BOSCH Vintertestcenter. På testanläggningen testas bilelektronik i de tuffaste förhållanden. Till ena tvätt- / monteringshallen fick vi uppdraget att installera ett draperi.


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information