- Utomhus STORA

Stora utomhusdraperier

Lite inspirationsbilder från våra monteringar. 
Om du vill ha offert på ett draperi så kontakta oss eller gör det via vårt on-lineformulär.

 


44378 - Skellefteå - Snöskydd av processanläggning utomhus

Batterifabriken Northvolt i Skellefteå har en processanläggning utomhus, den behövde skydd till sidorna så snö inte skulle fylla hela byggnaden. Alla nät sitter på skenor och är lätta att flytta när anläggningen behöver access vid service. 

 


42702 - Tranås - Fågelnät

Observera storleken! 36 meter brett och 8 meter högt! Metallåtervinningsföretag som återvinner metallförpackningar, bland annat aluminiumtuber med matrester (kaviar, mjukost mm). För att hålla kråkor borta från förpackningarna så satte vi upp nätdraperier för att försvåra stöld av dessa, som kråkan annars flyger iväg med, pickar hål - och sen dumpar i naturen när den har tömt förpackningen. I naturen kan förpackningen sen hittas av betande djur som sen äter denna... Nätet skyddar således betande vilda och tama djurs magar. Kolla skenet på natthimlen... Magiskt!


41452 - Tynningö - Draperi båtslip

Mitt emot Vaxholm med fri sikt mot kastellet ligger detta båtvarv. Stort draperi som ger skydd åt hallen men håller det ventilerat så du inte blir för fuktig miljö. 


37550 - Högbytorp, Bro - Högbytorps avfallsanläggning

Ett ENORMT draperi 19,5 x 6,3 meter = 120 m2. På uppdrag av NCC levererade vi ett riktigt stort draperi i ett riktigt blåsigt läge högst upp på anläggningen. Låsning av draperiet sker med elektromagneter på höger sida mot limträstolpen.


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information