3 - Välj upphängning

 

Upphängningen är oftast det knepigaste, men vi har kunskapen...

SKENA & VAGN
Om du vill ha skensystem, och du har ett plant fint stabilt tak, utan el / vvs i vägen så är det enkelt, då behövs inget mer än skensystemet. Annars, läs på under "bärlinor" och "hjälpmedel" så blir du lite klokare.

WIRE
Wire-lösning fungerar på kortare avstånd och när inte draperiet är så högt. Vi garanterar aldrig funktionen om du väljer wire, allt har att göra med hur hårt du lyckas spänna systemet med vantskruvarna. Om du har klena väggar eller klena infästningar så kommer det inte fungera. Väggarna är dina och därför är ansvaret att du köper rätt infästning i väggen också ditt. Wiresystemet levererar vi - du ansvarar för väggen och väggögla/krok.

BÄRLINOR
Om du inte har det fina plana taket så har vi produkterna som hjälper dig. Bärlina S45 är vår storsäljare och det är mer regel än undantag att man inte väljer denna lösning. Vid långa knepiga installationer tar vi till limträbalk som vi har i längder upp till 12 meter, så här kan vi göra stabila system med långa spännvidder. Tross använder vi gärna om ett "bås" behöver byggas upp och du vill ha ett "rum" uppbyggt och taket är högt upp.

HJÄLPMEDEL
Titta i menyn på vårt utbud. Flera produkter har vi själva utvecklat. Finns inte det som behövs för ditt projekt så tar vi fram det tillsammans med vår smed. Ingenting är omöjligt!

 

Se bilder nedan för lite exempel, det finns förklarande text vid varje bild...

 

Laboratorium Arlanda flygplats - Analys av misstänkt trasiga flygplansdelar med UV-vätska kräver ett mörkt utrymme. 
Problem: Ventilation / El / Tryckluft & sprinklerdragning var i vägen. 
Lösning: Med bärlina S45 bygger vi ner under fläktröret. Under S45 monterar vi skenan C30.
I glappet mellan S45 och tak gjorde vi speciallösning med en hängande "kjol" så ljus inte kommer in.

 

Garage industrifastighet Spånga, Stockholm - L-format utrymme skulle ha tvättdraperi
Problem: Lutande tak. Takplåten tunn och klen. Lutande balkar. Belysningswire.
Lösning: Limträbalk monterades mellan stålbalkarna. På limträet bultade vi fast bärlina S45. Under S45 satte vi skensystem C30 (inte uppsatt ännu på bilden).

 

KVD-Bil, Södertälje - Montering av tross för fotoplatsen av bilar
Problem: Mycket högt i tak och behövde en lösning för upphängning av belysning, diffusionsduk under lamporna samt avbländningsduk på sidorna.
Lösning: En ställning av tross restes och bultades fast i marken. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information