Projekt - TVÄTTHALL

Projekt - TVÄTTHALLAR

 

Plastman är erfaren TILLVERKARE och MONTÖR av draperier med KOMPLETT SORTIMENT
Oavsett behov av draperier, tvätthall, utomhus, ljuddämpande, ljusdämpande - kontakta oss, vi hjälper dig.

TILLVERKARE
I egen anläggning i Spånga bygger vi våra draperier. Vi köper råvara på rulle och sen bygger våra hantverkare ditt draperi. Vi har koll på alla detaljer, du har att göra direkt med producenten. Vi levererar draperier över hela Sverige med fraktbolag. Nedan finns liten företagspresentation på film som visar vår produktion i Spånga, Stockholm. 

MONTÖR
Naturligtvis monterar vi upp draperierna ute hos dig som kund. Primärt är Stockholms län vårt upptagningsområde, men vi monterar över hela Sverige. Våra monteringspriser är fasta och inkluderar drift av bilen och hotellkostnader samt traktamente. Fråga oss om offert på monteringen. Se film nedan på en montering vi gjorde i Arjeplog hos Bosch vintertestcentrum. 

KOMPLETT SORTIMENT
För att få ett väl fungerande draperi har vi även industriella skensystem, vi har specialfästen och egna smeder. Vi tar fullt ansvar om du köper det vi rekomenderar dig. Se film nedan på ett utomhusdraperi vi gjorde till en NCC-entreprenad. Smide, specialinfästningar och häftiga magneter som vi monterade på deras uppdrag.


 

FÖRETAGSPRESENTATION


 

TVÄTTHALL ARJEPLOG


 

SPECIALPROJEKT NCC

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information