Bli monteringspartner

Bli vår monteringspartner!

Monteringspartner

Vi söker kompetenta företag ute i landet som kan bli vår förlängda arm för monteringar. Ni jobbar idag med industrimonteringar och kan allt om att fästa saker i betong, stål samt knepiga takkonstruktioner. Ni har ID06 / SSG / Körkort för lyftplattformar. Ni har kompetens att svetsa / tillverka enklare specialfästen på er vekstad, om tex ett takfäste måste specialanpassas.

Vi erbjuder

Marknadens mest kometenta system för draperier, vänligen gå igenom vår sida noggrannt och titta på de monteringar vi gjort så ser du nivån på kunskapen.

Partner ÅF - med monteringskompetens

  • Om en kund i er region frågar efter monteringshjälp så kommer vi offerera kunden en budgetoffert så han vet vad det blir att kosta på ett ungefär.
  • Han får bekräfta att pribild är ok och att han lägger order till oss, men vet att vi kan överlåta affären till en partner.
  • Sen ger vi "Partner ÅF" uppdraget att besöka kunden och komma överens om monteringskostnad direkt med denne.
  • Som "Partner ÅF" tar du också alla kontrollmått och går igenom offerten så allt stämmer. Du tar över ansvaret så allt blir korrekt. Om något behöver justeras så gör vi det på offerten mot kunden före du tar slutansvaret.

 

Nu har du upprättat kontakt med kunden, ett förtroende. Ni har kommit överens om ett fast belopp för monteringskostnaden.
Vi registrerar sen ordern i ditt företagsnamn med "Partner-ÅF"-rabatt. Ni fakturerar sen kunden samma belopp som vi har offererat ursprungligen och lägger på överenskommet monteringspris. 

Vi kan ha fler "Partner ÅF" i samma region som ni finns i, vi ger ingen "ensamrätt".

 

Utbildning

Vi börjar alltid med utbildning före vi inleder parnerskapet oss emellan. För att du ska få bli "Partner-ÅF" Rekomenderad Montör av oss mot kunder så ska vi träffas  på en heldagsutbildning hos oss. Vi tittar på vår produktion, går igenom vår hårdvara standard och så tittar vi på kundcase vi har gjort och diskuterar svårigheter.

 

Om du vill bli monteringspartner till oss, skicka oss ett e-post till [email protected] och berätta vem du är.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information