Skensystem info

Produktinformation Skensystem

Är du arkitekt eller förskrivare, se text längst ner.

 

Skensystem C30

System C30 är ett verkligt högkvalitetssystem. Skenor och fästen är varmgalvaniserade FZV för ett långt liv i en blöt tvätthall eller utomhus. På egen verkstad kan vi tillverka specialfästen om det behövs.

Inomhus - System där skenan ligger på max 5 meter, välj annars C40
Utomhus - System där skenan ligger på max 4 meter, välj annars C40

 

Skensystem C30 dubbel

Dubbelskena betyder 2 parallella skenor på raksträckor. Det absolut stabilaste som finns! Inomhusdraperier glider så fint att du nästan kan blåsa på draperiet och det förflyttar sig. En storsäljare till krävande kunder. Enda begränsningen är att man inte kan ha en kurva i systemet, bara raksträckor.

Inomhus - Raka system som används flera gånger dagligen? Satsa på dubbelskena!
Utomhus - Raka system får en ny upplevelse utomhus! 

 

Skensystem C30 A4

Skensystem C30 i syrafast rostfritt stål ska du ha när det finns krav för detta inom livsmedel och kemiska industrier. Syrafast kallas också A4 eller Aisi 316. Även lämplig för tvättanläggningar med MYCKET hög belastning av kemikalier, där drift pågår dygnet runt. Skenorna är i syrafast 1.4571 samt fästen i 1.4404.

El-Polering - Om ni har krav på elpolerade detaljer så sammarbetar vi med elpolerare, merkostandern debiteras per projekt efter elpoleringen.
Varning - Syrafast får INTE komma i kontakt med salpetersyra, där måste vanligt rostfritt användas och det har vi inte. 

 

Skensysten C40

System C40 är det riktiga valet för stora inomhusdraperier över 6 meter höga och stora vindutsatta draperier. Alla detaljer är varmgalvade FZV för att nå lång livslängd utomhus. Många stora projekt tillvarkar vi specialfästen till på egen verkstad.

 

Skensystem PT95

Skensysten PT95 är ett exklusivt system med många möjligheter. Duken han hateras helt manuellt, med vev eller med motor. Detta system ska inte användas i tvätthallar (lösningsmedel) eller utomhus (kylan). Skenan i kombination med de exklusiva vagnarna ger dig en fantastiskt exklusiv upplevelse när man drar draperiet / gardinen. Vagnarna åker sömlöst över skarvarna på långa system. System upp till 100 meter långt med många böjar dras enkelt med lätt handkraft. Bra på konferensanläggningar vid avskärmningar. Hela skensystemet är sobert svar. Passar gardinsysten på hotell, restauranger samt privatbostäder.


 

Är du arkitekt eller förskrivare?

Plastman är ofta inblandad i stora draperier till tvätthallar och industriella avskärningar. För att slutprodukten ska bli bra med rätt rostskydd och REACH-godkända produkten så är det viktigt att man väljer rätt leverantör till projekten.

 

Materiel / Ytbehandling i bärlinor & skensystem

All vår upphängning i stål som bärlinor och skensysten är varmgalvade FZV eller FZS. Standard i branschen är FZB Blankförzinkat som inte är gjort för tuff belastning i våta miljöer.

I er upphandling - Skriv att "alla detaljer ska vara varmgalvaniserade enligt Plastman standard".

 

PVC enligt REACH

Vi köper endast duk från de stora etablerade fabrikerna i Europa. De följer alla REACH-normen. Vi jobbar ingenting med billiga asiatiska dukar som ofta innehåller bulk-materiel och inte rena råvaror.

I er upphandling - Skriv att "all PVC ska följa REACH-normen enligt Plastman standard".

 

Har du övriga frågor om våra produkter, kontakta oss.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information