BILDER Hjälpmedel

BILDER Hjälpmedel

Här finns ett axplock av bilder på hjälpmedel som kan behövas för upphängningen. Detta är för att ni ska få inspiration på vad vi kan göra för er och hur olika lösningar kan se ut. Bilderna kan visa lagerhållna samt specialtillverkade hjälpmedel.


2020 Tvätthall Bilfirma CarNext Upplands-Väsby
Entreprenaden beställdes av byggfirma som renoverade hela fastigheten.
Vi måttade taket och vår smed tillverkade anpassade fästen som passade perfekt. Smidet är 6 mm tjockt och det satte vi fast med riktigt kraftig montageskruv i kundens tjocka plåttak. Hysteriskt stabilt! Vi vill alltid vara säkra på att installationerna sitter bra, så vi överdimensionerar gärna.


2019 Utomhusdraperi på energiverket Högbytorp i Bro utanför Stockholm
Entreprenaden beställdes av NCC som byggde fastigheterna på projektet.
Draperierna på aktell fastighet är både stora och utsatta för hård vind. Bärande balkar blev bärlina för vårt specialtillverkade smide (SVARTA pilar). Smidet är ordentligt dimensionerat för uppgiften, 10 mm tjocka, fastsatt med M16 och väger runt 5 kilo styck. Vi försåg smeden med våra obehandlade svetsfästen som han svetsade fast (RÖDA pilar) på smidet. Allt varmförzinkades sedan. På bilden ser du skensysten C40 fastsatt på fästena.


2019 Stockholm Vatten, Henriksdalsberget får nytt draperi i fettåtervinningen
Jobbet beställdes av Stockholm Vatten med komplett montage.
Till utrymmet där lastbilarna som tömmer restaurangfett behövdes ett nytt draperi. Det gamla systemet (som inte var så gammal) byttes ut. Stora skillnaden var att nu får skensystemet vagnar som fungerar... Det nya systemet är vårt stora system C40 i dubbla skenor.. Upphängning på balk med balkarm (SVART pil) som klämms på plats med balkarmsklämma (RÖD pil) och skenan hänger i "skenfäste balkarm" (BLÅ pil). Mycket stadigt och nu rullar allt som det ska.


2016 Stort draperisystem hos Kartineholms Industrilackering, Katrineholm
Jobbet beställdes av kunden komplett med montage.
Stort draperisystem inomhus skulle hängas i det snedlutande taket (STORA svarta pilen). Taket är lättbetong så det gäller att ha ett bra fäste som inte släpper. Vårt eget fäste har utspridda skruvhål för bulten så lättbetongen inte spricker. Fästets infästning är avrundad (LILLA svarta pilen) så vår bärlina S45 kan pendlas ner fast taket lutar. Fästet levereras med 140 mm långa bult för lättbetong. Fästet är lagerstandard hos oss.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information