Specialsmide

Alla kunder har unika behov. Oftast löser vi problemet med monteringsprodukterna du hittar på vår sida (varav många är specialframtagna av oss - men som är vår "standard"), eller så gör vi specialfästet du behöver. Vi har fina kontakter med smeder som bygger det vi behöver i både stål, rostfritt / syrafast eller aluminium. Vi hjälper dig om du har ett specialbehov.

Hör av dig till oss om du har speciella önskemål så hjälper vi dig att lösa ditt problem.
[email protected]
08-502 150 00

 

Exempel

Svensk Risimport

Här behövdes en avskärmining till inlastporten, så deras produkter på lagret får en "lugnare" miljö med mer balanserar temperatur och fuktighet. Portens bredd är 4 meter och höjden närmare 5. Tunga våddraperier behövde en stabil infästning, så vi byggde 2 specialfästen som vi monterade en limträbalk på. Detta ger stabilitet på ett prisvärt sätt till de drygt 100 kilo som våderna väger.

Specialsmide

Specialsmide

 

VOLVO Lastvagnar Göteborg

Vi fick uppdraget att komma med förslag på draperi, upphängning och montering. Efter presentation av vår lösning så fick vi jobbet. Skyddsdraperier som enkelt skulle kunna föras åt sidan. Uppdraget bestod av 40 meter limträbalk, 1 ton smide och 2 ton draperier.

Specialsmide

Specialsmide

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information