Isolerande LJUD

Ljudisolerande

Med vår specialduk som har ingjutet skum med öppna celler så går ljudet in i skummet och vill hitta ut igen. Ljudet dämpas av detta. Naturligtvis får man bättre isolering om man bygger en hel vägg, men kan man inte göra det och samtidigt vill man ha en flexibel produkt som man enkelt kan skjuta undan, då kanske detta kan vara ett alternativ. Kontakta oss så tar vi en diskussion så får du ett datablad på duken och pratar om dina förutsättningar.


40710 - Kalmar - Ljuddämpande duk packplats / produktion

Till Prema tillverkade vi och monterade ett draperi för ljud-absorption. I en del av verkstaden har man väldigt ljudlig verksamhet och man ville få lite tystare totalt - så mellan produktionsytorna satte vi upp detta draperi. Duken är tjock och bångstyrig, inte gjort för skena i normalfallet - men vi svetsade den likt ett "dragspel"... och nu går det lätt och smidigt - Vi kan inte hindra ljudet att gå "runt" draperiet, men det kommer suga åt sig en hel del ljud och minska den totala ljudbilden i lokalen.

40710-2

 


38525 - Stockholm Stad - Ljuddämpande duk 500 m2

I sorteringshallen (norra sidan) hanteras schaktmassor från bygget av Norra Djurgårdsstaden. När massorna ska krossas så uppstår ett enormt högt buller. Ljudbilden från hanteringen var tvunget att dämpas då hallen ligger nära bebyggelse. Vår ljuddämpande duk absorberar ljud och var en av komponenterna att minska den totala ljudbilden.

 


33683 - Ljungaverk - Ljuddämpande till maskinceller

Kunden hade enskilda rum/celler till sina maskiner. Dukarna monterades i specialskenor så hela öppningen kunde friläggas vid påfyllning. Små siktrutor så man kunde se processlamporna på maskinerna.

33683

 


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information