STORA Utomhus

Draperier NÄT - STORA

Här hittar du bilder på jobb vi gjort på stora nätraperier. Genom att använda nät så dämpar du vinden och en del av vinden kommer in och du får ventilation (blir inte lika fuktig miljö) och vindbelastningen blir inte lika stor.

OFFERT
Alla dessa installationer är PROJEKT och offereras, det är inget du kan plocka ihop på hemsidan. Vi tillverkar smidesfästen och varmgalvar dem, vi gör monteringen i egen regi (inget vi lämnar åt kunden).

Har du ett projekt som behöver draperi, hör av dig!


42702 - Tranås - Fågelnät

Observera storleken! 36 meter brett och 8 meter högt! Metallåtervinningsföretag som återvinner metallförpackningar, bland annat aluminiumtuber med matrester (kaviar, mjukost mm). För att hålla kråkor borta från förpackningarna så satte vi upp nätdraperier för att försvåra stöld av dessa, som kråkan annars flyger iväg med, pickar hål - och sen dumpar i naturen när den har tömt förpackningen. I naturen kan förpackningen sen hittas av betande djur som sen äter denna... Nätet skyddar således betande vilda och tama djurs magar. Kolla skenet på natthimlen... Magiskt!

 


41452 - Tynningö - Draperi båtslip

Mitt emot Vaxholm med fri sikt mot kastellet ligger detta båtvarv. Stort draperi som ger skydd åt hallen men håller det ventilerat så du inte blir för fuktig miljö. 

41452-1

41452-2
 


37550 - Högbytorp, Bro - Högbytorps avfallsanläggning

Ett ENORMT draperi 19,5 x 6,3 meter = 120 m2. På uppdrag av NCC levererade vi ett riktigt stort draperi i ett riktigt blåsigt läge högst upp på anläggningen. Låsning av draperiet sker med elektromagneter på höger sida mot limträstolpen.

 


 

Nu har du kommit till slutet på denna visning, välkommen tillbaka!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information