BILDER Bärlinor

BILDER Bärlinor

Här finns ett axplock av bilder från bärlinor av olika modeller som vi har satt upp under våra monteringar. Detta är för att ni ska få inspiration på vad vi kan göra för er och hur olika lösningar kan se ut.

Vill du ha en offert på draperier?
Med dokumentet OFFERTFÖRFRÅGAN får vi grundläggande svar på vad vi behöver veta, så vi kan offerera dig.


2020 Tvätthall Bilfirma CarNext Upplands-Väsby

Entreprenaden beställdes av byggfirma som renoverade hela fastigheten.
Takhöjd ca 7,5 meter. Draperiduk 3,75 meter hög. Specialsmide i taket håller vår bärlina S45/FZV45 mycket stadigt. SVARTA pilarna visar bärlinan och RÖDA pilen visar vårt skensystem C30.

Bärlina S45


 

2019 Tvätthall Industrifastighet Spånga, Stockholm

Entreprenaden beställdes av byggfirma som renoverade hela fastigheten.
Takhöjd skiftande och sluttande. Takplåten var av klen modell så där kunde inget fästas. Stående I-balkar i vilka vi fäste bärlina LIMTRÄ (SVARTA pilarna) och i dem så bultade vi fast bärlina S45 (RÖDA pilarna). Under dessa så hängde vi sen skensystem C30 samt draperiduken.


 

2017 Bosch vintertestcenter, Arjeplog

Till Bosch vintertestanläggning i Arjeplog fick vi äran att tillverka och montera deras nya draperi i en av monteringshallarna. 25 meter lång hall med 5 meters takhöjd. Enkel montering med bärlina S45 mot taket. Under detta satte vi fast skensysten C30. Sen hängde vi upp draperiet. 2-delat, med magneter i mötet i mitten så det sitter tätt ihop.


 

2016 Fordonstillverkare Specialprojekt med tjocka våder

Entreprenaden beställdes av kunden.
I en stor hall med traverser ville kunden ha en inneslutning runt ett par maskiner. Till detta projekt använde vi 40 meter limträ som bärlinor.


 

 


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Visa priser: 
Produkter
Företaget
Information