BILDER S45

BILDER S45 Bärlinor - bilder från monteringar

Bärlina S45 är vårt system för att bygga en stabil "stomme". Därefter sätter man skensystemet under för draperiet. Här finns ett axplock av bilder från bärlinor av modell S45. Både våra egna monteringar och jobb som kunden har gjort. Titta på bilderna och få inspiration på hur enkelt S45 kan lösa problemen med upphängning. Alla detaljer i S45 är egna produkter som vi har egen produktion på, och sen är de varmgalvade FZV för bästa korrosionsskydd. 


2021 #41014 - Prestec, Järfälla

Bärlina S45 monterades i kombination med limträbalkar. Mycket stadig bärlina för draperi som ska hängas upp i skensystemet som är monterat under bärlinan. Monterat av Plastman.


2021 #40965 - COBAB Sverige AB, Norrtälje

Nybyggnation av bilhall med tvättplats. Mycket stabilt montage med bärlina S45. Monterat av Plastman.


2020 #40428 - Linde Gas, Enköping

Tvätthörna med hetvattentvätt. Stabil bärlina monterad med fullängdsrör 6 meter nedpendlade från taket och specialbockade fästen som passade taket perfekt. Monterat av Plastman.


2020 #40132 - Strängnäs Betonghåltagning, Järfälla

I litet hantverksgarage behövdes en tvätthörna för spolning av betongredskap. För att skydda alla väggar så behövdes ett draperi och bärlina S45 monterdes som stabil grund. Monterat av Plastman.


2020 #38818 - Bussdepån, Uppsala

I den nybyggda bussdepån fick vi uppdraget att ordna ett draperi till en tvätthörna. Knepiga vinklar, ventilation samt låga rör som man var tvungen att komma under. Monterat av Plastman.


2020 #38719 - Hemglass, Järfälla

I bilgaraget för Hemglass byggdes ny tvättplatta som behövde ett draperi. Kravet var att inga pelare i golvet får finnas, så man inte backar ner något då det är begränsat utrymme, så lösningen blev nedpendlingt från taket. Monterat av Plastman. 


2020 #38510 - Bilfirma CarNext, Upplands-Väsby

Entreprenaden beställdes av byggfirma som renoverade hela fastigheten. Takhöjd ca 7,5 meter. Draperiduk 3,75 meter hög. Specialsmide i taket håller vår bärlina S45. Monterat av Plastman.


2019 #38144 - Vattenormen Entreprenad, Spånga

Vattenormen byggde om industrifastighet i Spånga och i garaget skulle det vara en tvättplats för bilar. Lutande tak, klen tunnplåt i taket. Lösningen blev limträbalkar mellan stålbalkarna och därifrån pendlades S45 ner. Mycket stabilt! Monterat av Plastman.


2019 #36669 - Ambulanscentral, Västberga

Byggfirma byggde om ett garage åt en ambulanscentral och vi fick uppdraget att leverera komplett draperi. Bärlina S45 var nödvändigt då det fanns rör och ventilation i taket, så det var omöjligt att montera dikt taket. Tre öppningsbara sidor upphängt på skensysten c30. Monterat av Plastman.


2018 #35714 - Stockholms stadsteaters förråd, Skärholmen

Stor montering med många draperier. Denna bild visar hur vi gick in under en kabelstege och avloppsrör med bärlinan, så man kan få draperiet dikt vägg på ett bra sätt. Monterat av Plastman.


2018 #33588 - Myndighet, Stockholm

Montering av draperi i en tvätthall under renovering. Perfekta förutsättningar att dra en bärlina från vägg till vägg och stöttning i taket. Monterat av Plastman.


2017 #32475 - Force Technology, Arlanda

Hos Force byggde vi ett draperi som skulle morklägga en del av rummet, och eftersom det fanns el, tryckluft och ventilation i taket så fick vi bygga bärlinan under den lägsta punkten och sedan fylla igen utrymmet ovanför så det blev ljustätt. Monterat av Plastman.


2017 #31789 - Bosch vintertestcenter, Arjeplog

Till Bosch vintertestanläggning i Arjeplog fick vi äran att tillverka och montera deras nya draperi i en av monteringshallarna. 25 meter lång hall med 5 meters takhöjd. Enkel montering med bärlina S45 mot taket. Under detta satte vi fast skensysten C30. Monterat av Plastman.


2016 #29788 - Katrineholms Industrilackering, Katrineholm

En av våra första monteringar med vår bärlina S45. Detta var ett mycket utmanande jobb med högt i tak, enormt trångt mellan de många ventilationstrummorma i taket och många upphängningspunkter. Upphängningen blev mycket stabil. Monterat av Plastman.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information