Livsmedel

Livsmedelsproduktion

Här visar vi några exempel på de installationer vi gjort i livsmedelstillvekningen på olika företag. Ibland krävs livsmedelsklassad och hygienisk installation, ibland inte. Om installationen kräver högsta hygienklass så använder vi vårt rostfria syrafasta system som klarar av tvätt med tuffa rengöringskemikalier. Filmerna är i flera fall filmade med mobilkamera, så ha överseende med våra kunskaper i filmning. Det vi är duktiga på är draperier och övriga PVC-produkter. Ring oss om du ska investera i ett draperi, vi hjälper dig.

SCROLLA NERÅT FÖR ATT SE ALLA JOBB VI DOKUMENTERAT.


30350 Lantmännen Cerealia, Järna, november 2016.
Klassisk livsmedelsproduktion. Högsta hygienklass, syrafasta skenor och hela hallen är uppbyggd med isolerblock. Ovanpå taket finns ett utrymme där montör nummer 2 måste vara för att ta emot bulten och sätta kraftiga brickor och mutter. Hålen tätas med silikon så kondens inte uppstår och droppar ner. Specialfästen i syrafast tillverkades för att kompensera för isolerblockens skarvar så skenan går fritt från skarvarna som bullar ut. 


30318 Brödbageri, Södertälje, januari 2017.
Snygga avskiljande draperier i gången som skiljer produktionen från de andra utrymmena.


25663 Grönsakshallen Sorunda, Stockholm, mars 2015.
Draperi till liten hörna i deras produktion. Skenan på bilderna är vårt gamla system P100 som vi har ersatt med vårt nuvarande C30.


25117 Rahms Kexfabrik, Västberga, Stockholm december 2014.
Draperi upphängt på vår bärlina "system 145" som är en stark fackverkslösning, som är självbärande upp till 8 meter. Skenan på bilderna är vårt gamla system P100 som vi har ersatt med vårt nuvarande C30.


 

 


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Visa priser: 
Produkter
Företaget
Information