Ljud-isolerande

Ljudisolerande

Med vår specialduk som har ingjutet skum med öppna celler så går ljudet in i skummet och vill hitta ut igen. Ljudet dämpas av detta. Naturligtvis får man bättre isolering om man bygger en hel vägg, men kan man inte göra det och samtidigt vill man ha en flexibel produkt som man enkelt kan skjuta undan, då kanske detta kan vara ett alternativ. Kontakta oss så tar vi en diskussion så får du ett datablad på duken och pratar om dina förutsättningar.


40710 PREMA i Kalmar, februari 2021
Till Prema tillverkade vi och monterade ett draperi för ljud-absorption. I en del av verkstaden har man väldigt ljudlig verksamhet och man ville få lite tystare totalt - så mellan produktionsytorna satte vi upp detta draperi. I videon kan man se att ovanför draperiet hänger dukar som förhindrar att ljudet tar den vägen. Vi kan dock inte hindra ljudet att gå "runt" draperiet, men det kommer suga åt sig en hel del ljud och minska den totala ljudbilden i lokalen.


33683 Vesta SI , Ljungaverk, februari 2018.
Vestas maskiner låter väldigt mycket. Till varje liten "cell" tillverkade vi dragbara dukar med ett litet fönster, så man kan se processlamporna.


 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information