Tvätthallar

Tvättanläggningar

Här visar vi några exempel på de installationer vi gjort i tvätthallar och tvättanläggningar inom industrin. Vi kan inte visa alla då filmerna skulle bli för många. Filmerna är i flera fall filmade med mobilkamera, så ha överseende med våra kunskaper i filmning. Det vi är duktiga på är draperier och övriga PVC-produkter. Ring oss om du ska investera i ett draperi, vi hjälper dig.

SCROLLA NERÅT FÖR ATT SE ALLA JOBB VI DOKUMENTERAT.


40428 Industritvätt hos Linde Gas i Enköping januari 2021.
Lokalen har 8 meter i takhöjd. Egen produktion av specialfästen och vår bärlina S45 gjorde detta till ett stabilt system. Se filmen.


36669 Ambulanscentral Västberga, Stockholm, mars 2019
På en av ambulanscentralerna i södra Stockholm installerade vi detta draperi till deras tvättplats för ambulanser. Vår standardkombination syns på bilderna: Bärlina S45 + Skensystem C30 + Draperi Blank. Hysteriskt stabilt för många års drift.


33687 Tvätthall för lastbilar, NAUS Högdalen, Stockholm Våren 2018.
Upphängning med magneter på de plåtbeklädda väggarna. Kunden ville inte ha håltagning i plåten. Duken klipptes på plats för att passa tvättställ och dörröppningar. Vi popnitade fast lister så det skulle bli tätt. Mycket snygg lösning utan skensysten.


33385 BRUBAKKEN Servicecenter för truckar i Jordbro, Stockholm hösten 2017.
Ett specialjobb rakt igenom. Självbärande profiler mellan stolparna och ett svängbart parti om man vill ha tillgång till hela golvet. Blev riktigt bra!


31789 BOSCH i Arjeplog november 2017.
Bosch gör tester för att testa att deras bilelektronik klarar de tuffaste av kraven. I deras lokaler i Arjeplog fick vi uppdraget att installera draperier till ena tvätthallen.


31015 MABI biluthyrning Lindhagensplan, Stockholm mars 2017.
Litet draperi till sitt trånga garage med lågt i tak till anläggningen vid Lindhagensplan. Skenan på bilderna är vårt gamla system P100 som vi har ersatt med vårt nuvarande C30.


30712 Tyréns konsulter på södermalm, Stockholm monterat i garage, januari 2017.
Garage med lågt i tak. Gammal riktigt välgjuten och svårborrad betong med mycket armering... men det gick det med. Skenan på bilderna är vårt gamla system P100 som vi har ersatt med vårt nuvarande C30.


24868 - Team Rekond, Stockholm, oktober 2014.
Kunden hade redan skenan, vi tillverkade ny duk.


24746 Björks Buss Enköping, oktober 2014.
Här har vi ingen video, men dock en bra bild. Takstolar som lutar ner i lokalen, väldigt ovanligt. Specialsmide som håller skenorna.


 


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Visa priser: 
Produkter
Företaget
Information