Utomhus - Altaner

Altaner

Vi har gjort många snygga altaninklädnader genom åren. Det är ofta långa projekt där vi får detaljerade ritningar på snickerier och önskemål. Du kommer gilla resultatet, men det blir inte till ett pris som att köpa en lågprisprodukt på lågprisvaruhuset. Dragkedjor, kardborreband, siktrutor, ventilation... vad vill du mer ha? Det bästa av allt är att vi SVETSAR med högfrekvens, inte symaskiner där trådarna kan tråckla upp sig. Ett hantverk! Hör av dig i god tid så har du det på plats inom kort.


40701 Privatpersom Stockholm, december 2020
Jonas som bor i radhuslänga i Stockholm fick inte lov för inglasning, då valde han en intäckning av PVC. Intäckningen öppnas enkelt upp med en dörr som har dragkedjor och vill man ta bort mer, så kan allt enkelt rullas upp mot träreglarna så man kan öppna upp helt. 


23812 Privatperson Karlstad, maj 2014.
Mats ville ha ett draperi till sin stuga vid Vänerns strand. Vinden kan ligga på rätt ordentligt så ett par dukar som stoppar upp lite så man får njuta av ölen i lugn och ro... På bilderna är inte taket monterat. Klara fina rutor ger fin utsikt. 


 

 


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Visa priser: 
Produkter
Företaget
Information