Utomhus - Altaner

Altaner

Vi har gjort många snygga altaninklädnader genom åren. Det är ofta långa projekt där vi får detaljerade ritningar på snickerier och önskemål. Du kommer gilla resultatet, men det blir inte till ett pris som att köpa en lågprisprodukt på lågprisvaruhuset. Dragkedjor, kardborreband, siktrutor, ventilation... vad vill du mer ha? Det bästa av allt är att vi SVETSAR med högfrekvens, inte symaskiner där trådarna kan tråckla upp sig. Ett hantverk! Hör av dig i god tid så har du det på plats inom kort.


 

43121 - BRF Trädgården, Huddinge 2022

Till BRF Trädgårdens gårdspergola fick vi uppdraget att tillverka väggar, så man kan njuta året runt av det härliga uterummet. Väggarna är mycket lätt öppningsbara och dörren har dragkedjor.


 

40701 - Privatpersom Stockholm, december 2020

Jonas som bor i radhuslänga i Stockholm fick inte lov för inglasning, då valde han en intäckning av PVC. Intäckningen öppnas enkelt upp med en dörr som har dragkedjor och vill man ta bort mer, så kan allt enkelt rullas upp mot träreglarna så man kan öppna upp helt. 


 

23812 - Privatperson, Karlstad 2014 (monterat av kunden)

Vid Vänerns strand har Mats A sin härliga stuga. För att förlänga säsongen tillverkade vi dukar som enkelt kan dras bort med skensystemet. Även en takduk tillverkades så höstens regn kunde avnjutas på altanen...

 

 


 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information