BILDER inomhus

BILDER inomhusdraperier

Här finns ett litet axplock av de lösningar vi har levererat under åren. Alla kundorder är unika på sitt sätt, sällan exakta lösningar från kund till annan. 

Vill du ha en offert på draperier?
Med dokumentet OFFERTFÖRFRÅGAN får vi grundläggande svar på vad vi behöver veta, så vi kan offerera dig.


2020 Sorteringshall Schaktmassor, Stockholms Stad

I denna sorteringshall (södra sidan) hanteras schaktmassor från bygget av Norra Djurgårdsstaden. När massorna är torra så dammar det mycket från dem. I taket finns stora ventilationsrör och för att förstärka funktionen att suga virvlande damm så hängde vi upp drygt 600 m2 dukar - så luftströmmarna ska suga luft underifrån och upp, till ventilationen. Observera dukarna högst upp i fackverket, de förhindrar att luft sugs in den vägen - då förstärks suget nerifrån.


38566 Privatperson Klippan 2020
Till kundens verkstad tillverkade vi detta draperi. Det fanns sen gammalt ett skensystem i taket, så kunden nyttjade detta. STILIGT - Så borde alla verkstäder se ut som man har hemma. Ordning och reda!

 


 

2019 Industrikund, Rosersberg

Till denna kund tillverkade vi ett draperi som hänger statiskt, inget dragbart skensystem. Smarta snabbkopplingar i taket gör att man kan plocka ner draperiet på en timme. 30 meter brett och 3 meter högt. Draperdukarna är 6 meter breda vardera och sammankopplade med kardborreband. Nivellerat med laser så det hänger helt horisontellt.


 

2019 Ambulanscentral Stockholm

Till en ambulanscentral i södra Stockholm gjorde vi detta draperi. Upphängt på bärlina S45 och skensystem C30.


 

2018 Limosine-service, Märsta

Till bilfirman ordnade vi ett draper till deras trånga garage. Ett draperi som skulle vara så stort som möjligt när man tvättade sina bilar, men som ändå skulle tillåta användning av billyften precis bakom. När bilen står på lyften och är upphissad så får bilens tak inte slå i draperiets bärlina... Kunden ville inte ha duken upp till taket på sidorna, så vi fick göra denna lösning. En mycket speciell montering!


 

2017 Bosch vintertestcenter, Arjeplog

Till Bosch vintertestanläggning i Arjeplog fick vi äran att tillverka och montera deras nya draperi i en av monteringshallarna. 25 meter lång hall med 5 meters takhöjd. Enkel montering med bärlina S45 mot taket. Under detta satte vi fast skensysten C30. Sen hängde vi upp draperiet. 2-delat, med magneter i mötet i mitten så det sitter tätt ihop.


 

2017 Stavdals depå, Spånga

Till Stavdal tillverkade vi detta draperi. Upphängning med skensystem. Ett standard avskiljande industridraperi i en verkstad. Siktruta så man ser in i anliggande rum.


 

2016 Katrineholms Industrilackering KILAB

Katrineholms Industrilackering hade problem med att delar som lackerats i en speciell färg luktade så illa att man behövde kapsla in dem. Vi byggde en box som är upphängd med bärlina S45. Draperiduken är delbar i mitten och kan föras åt sidan och bak på båda sidor. Sen rullar man in produkterna och drar tillbaka dukarna. Ventilationen skapar undertryck där luften kommer ovanifrån och lite från under draperidukens kant, vilket gör att all luft passerar delarna och sen ut. Ingen lukt smiter ut. 


 

2015 Återvinningsanläggning kemikalier, SRV Återvinning

I denna hall sorterar personalen kemikalier i olika grupper. Kemikalierna avger ohälsosamma ångor som behöver vädras ut. Många av gaserna är korrossiva och som ventilation finns kåpor i rostfritt. För att föstärka utsuget / minska gasflykt så satte vi upp draperier i skensystem som inte heller korroderar. 


 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information