Naus Högdalen

Naus Åkeri / Högdalens Lastbilstvätt. Naus Åkeri tillhandahåller logistiklösningar såsom lagerhållning, avropsplock, särdistribution m.m.
www.nausakeri.se/sv/

Uppdrag

Kunden har en anläggning för lastbilstvätt, för egna fordon och externa kunder. Draperi önskades till en höjd av 4 meter på 2 långsidor och 1 kortsida.

Förutsättningar

Typisk modern byggnad med sandwichväggar beklädda med tunn plåt med isolering emellan. Klarar inga tunga belasningar om man använder skruvförband. 2 st dörrar i lokalen samt ett tvättställ. Slanghållare och krokar satt sedan tidigare på väggen, de monterades bort. Trångt längs sidorna, så upphängning i taket hade blivit knepigt.

Lösning

Egenutvecklad magnet-lösning där allt sitter uppe med ca 1900 kg magnetkraft mot plåten. För säkerhets skull så har vi dragit wire upp till fästpunkterna för ventilation och rör, för att se till så inget kan ramla i huvudet på folk. Dukarna klämdes med popnit och alulist mot dörrposten och tvättstället (popnits-hålen är de enda hål vi borrat). Slanghållare och krokar för tvättlansarna med magneter, såklart!

Draperi

Draperi

Draperi

Draperi

 


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Visa priser: 
Produkter
Företaget
Information