Monteringar

På denna sida visar vi utförda monteringar, främst draperier,  ute hos kund. Vissa kunder har önskemål om att inte skylta med namn, och att inte visa lokalens innehåll. Deras bilder är tagna från sådan vinkel att man inte kan tolka något. Dessa kunder kallar vi bara "Industrikund".

2019, mars. Grönsakshallen, Stockholm.
Ytterligare en montering utförd hos grönsakshallen med fint resultat. Pallställ skulle kläs in med draperi på skena, lätt att dra undan. Med vår helt egna produkt "Pallställagearm" så kan man hänga upp bärlinan "S45" och under det skensystem "C40". I sidorna sitter 90-graderskurvor, vilket gör att hela draperiet kan dras undan till sidorna, så det inte blockerar pallplatser i ställaget.

 

2019, mars. Industrikund, Stockholm.
12 + 18 meter draperi i vinkel. 3 meter högt. Tillfälligt insynsskydd, som snabbt ska kunna hängas ner samt upp. Upphängt i wire i tak med 8 meter takhöjd. Statiskt hängt, ej dragbart med skena. Horisontellt justerad med laser. Karbinhakar i taket gör nedmonteringen blixtsnabb. 5 st dukar á 6 meter breda ihopkopplade med kardborrband. Ned- / uppmontering kan ske på ca 1 timme.

 

 

2017, maj. Privatperson, Tranås.
Kunden har en pool mitt i gräsmattan. I gräsmattan kan man inte fästa ett poolskydd. Enklare med en altan. Med vår egen hydrauliska stolpdrivare kör vi ner 2 meter långa störar på de punkter som infästnigarna ska vara på, 8 st totalt. Om berg eller stor sten tar emot, så låter vi det stanna där och kapar stolpen. I stolpröret för vi sen ner en specialinfästning med det dolda fästet - som vi kopplar poolskyddet "Ribb-Topp" mot. Extremt starkt! 

 


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Visa priser: 
Produkter
Företaget
Information