BILDER utomhus

BILDER utomhusdraperier

I kronologisk ordning hittar du här ett litet axplock på draperier utomhus. Vi har tillverkat samtliga och de flesta har våra kunder monterat själv. De större draperierna är det vi som har monterat.


2021 Privatperson Sandared

Till carporten fick vi uppdraget att tillverka draperiet. Ett nätdraperi som hindrar snö och löv från att fylla carporten samtidigt som det ventilerar ut fukten.


2021 Juliusbergs Båtvarv, Tynning

Till Juliusberg fick vi tillverka detta monster till draperi. Det är stora vindkrafter som kan ligga på, så det gäller att man har riktiga grejer. Specialsmide och specialvagnar som klarar krafterna. Allt tillverkar vi själva! 


2019 Vasaloppet Evertsberg, Älvdalen

Till Eversberg tillverkade vi ett nät-draperi komplett med skensystem till utomhusförrådet. Tack för förtroendet!


2019 Högbytorp, Bro

På uppdrag av NCC projekterade och tillverkade och monterade vi detta stora draperi till Högbytorps avfallsanläggning i Bro. Allt smide och specialmontage i egen regi.


2018 Bygg-Ole, Gustavsberg

Till brädgården Bygg-Ole i Gustavsberg tillverkade vi ett stabilt draper till pallställagen på gården. Cementen i ställaget tål inte vatten så det behövde skyddas. Vi satte även in ett nät högre upp så fukt bakom kan vädras ur. Observera vår lättanvända låsplatta.


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information