Gör så här...

Gör så här...

 

VIKTIGT
Vårt lim är för MJUKA PVC-plaster. Det går INTE att limma hårda PVC-produkter såsom vattenkopplingar eller annat. Om du inte kan bestämma om du har mjuk eller hård PVC - så kan vi inte hjälpa dig på annat sätt än att du måste köpa en burk och testa.

ENDAST PVC & PUR
Vårt lim kan man ENDAST använda till mjuka PVC- & PUR-plaster! Det går INTE att limma polyetenprodukter såsom lättviktspresenningar eller poolvärmedukar med detta lim.

LIM TILL POLYETEN
Plastman har INTE limmer som passar lättviktspresenningar eller poolvärmedukar. Vi har inte kunskap om detta, ni måste söka kunskapen på annat håll.


 

RENGÖR YTAN
Om duken är nyinköpt - och du ska göra limning på denna, så se till så utan är ren från fett och uppenbart smuts. Rengöring gör du med en ren trasa och LACKNAFTA. Inga andra kemikalier på duken!

Om duken är gammal - se till så gamla avlagringar tas bort. Detta gör du enklast med ett sandpapper. Slipa ytan LÄTT så den blir ren. Ta inte för mycket, det måste finnas ordentligt med PVC-yta kvar för limningen. Efter slipningen, rengör med ren trasa och LACKNAFTA. Inga andra kemikalier på duken!


 

LIMINSTRUKTION - KONTAKTLIM = limma på båda sidorna
Anpassa lagningsbiten - Klipp lagningsbiten så den får mjuka runda hörn så inte ett hörn kan flika upp sig.
Märk upp - Lägg lagningsbiten på lagningsområdet och markera med en penna på den rengjorda duken hur stor biten är - så du sen inte lägger på för lite eller för mycket lim.
Lägg på lim på DUKEN - Lägg på lim på duken i det markerade området, precis ut till markeringen.
Lägg på lim på LAGNINGSBITEN - limma lagningsbitens hela kontaktområde.
Sammanfoga - Låt limmet torka en aning, så det inte är "blött". När du ser att limmet har blivit "matt" efter någon minut - då  sammanfogar du bitarna från mitten och utåt - så du inte innesluter luftbubblor. Lägg sedan bitarna under tryck så gott det går.

Lycka till!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information