Telefonorder

TELEFONORDER från konsument

Telefonorder

 

Enligt lagen om distansavtal så måste ett avtal godkännas skriftligt av konsument när du blir uppringd av en telefonförsäljare.
Plastman jobbar inte med uppringande försäljning - så kravet på skriftligt godkännande gäller inte när konsument kontaktar oss. Men för både din och vår säkerhet kan vi ibland vilja att du godkänner ordern, läs mer om det nedan.

 

Säkerställning av din identitet - förhindra bedrägerier
För att skydda dig som konsument, så INGEN ANNAN utger sig för att vara du SAMT skydda oss, så vi inte blir utsatta för bedrägerier - så kan vi vilja att du bekräftar din order under samtalet med oss. Bekräftelsen sker enkelt under samtalet genom att du signerar ditt köp i din BankID-app. När det är klart så skickar vi en orderbekräftelse till dig via e-post som du inte behöver bekräfta då allt redan är klart.

Om du inte vill öppna din BankID så kan vi istället skicka en bekräftelselänk till din e-post - så kan du smidigt bekräfta din order den vägen istället.

 

VIKTIGT - Din ångerrätt
Din ångerrätt enligt distansavtalslagen berörs INTE av att vi säkerställer ordern med BankID. Full konsumenträtt gäller. Dessutom försäkrar vi oss om att att du är DU - för din och vår säkerhet.

 

Vi vill att säkerheten ska vara på topp när du handlar från oss, därför underlättar vi dessa säkerhetstjänster på vår hemsida för dig - och för att du ska få tydlig information från oss.

Läs gärna våra kundrecentioner hos TRUSTPILOT


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Visa priser: 
Produkter
Företaget
Information