Ribb-Topp Värmeduk

Ribb-Topp Värmeduk

Plastman har utvecklat ett koncept där vi kan koppla en poolvärmeduk direkt på Ribb-Toppen du köper. Eftersom vi har utvecklat en extra stark vev till våra skydd "Vev STRONG" så klarar den veven av att även rulle upp värmeduken. Om du är intresserad av denna lösning, läs nedan info om begränsningarna och meddela oss vid din order att du önskar detta tillägg.
 

Det finns ett par begränsningar

  • Veven är stark, den håller - men det kommer krävas av dig att du orkar veva, för det blir tyngre med en påkopplad duk.
  • Vi kan BARA bygga denna lösning till rektangulära pooler. Har du sidotrappa går det bra - men den lilla extrabiten för trappan kan INTE rullas upp, den får du lägga på för hand i vattnet.
  • MAX 35 m2 stor vattenyta om du har en(1) vev = den vanligaste poolen är 4 x 8 meter, så det fungerar.
  • MAX 50 m2 stor vattenyta om ni är två(2) som vevar på varsin sida. Då måste du köpa till en extra vev av oss.

Vad kostar det - prisexempel?
Du köper en Ribb-Topp av oss - till det tillkommer det 200:- inklusive moms / m2 vattenyta. Priset gäller vid samtidig beställning när du beställer Ribb-Toppen av oss.
3 x 6-pool = 3600:- extra
4 x 8-pool = 6400:- extra
5 x 10-pool = 10000:- + 5000:- för extra vev = 15000:- extra.


31989 Ribb-Topp med värmeduk
Bosse köpte sitt skydd av oss 2017. Hans pool är 26 m2 stor i vattenytan. Han har dessutom den tidigare  veven (som är standard i hela branchen). Spela videon och se hur det funkar. Värmeduken i videon är samma fabrikat som vi har idag, men en annan modell som vi inte längre har i sortimentet. 


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information