PLÅT Leveransinformation

PLÅT Leveransinformation

Leveransdatum / Tid:
Ni behöver inte vara hemma
Vi meddelar er via sms vilken dag vi beräknar att leverera er plåt. Dag kan förskjutas +/- 1 dag. Vilken tid det blir under dagen är svårt att säga då vi har extremt många leveranser, vi åker många mil och vi har många ton att lyfta av för hand. Ni behöver inte vara hemma om ni inte vill, men vi ringer alltid på dörren och aviserar vår ankomst.

Förberedelse ni kan göra:
2 st träreglar och en stor sten
I normalfallet behövs inga förberedelser alls, men har ni möjlighet så lägg ut 2 st träreglar som vi kan lägga plåtarna på. Tätningsbanden ligger i en säck. Dessa tätningsband väger extremt lite och det är lätt att säcken blåser iväg, så lägg gärna en sten vid träreglarna som vi kan lägga på säcken.

Avlastning av plåtarna:
Plåtarna avlyftes till punkt vid släpet
Plåtarna lastas av där vi kan parkera släpet på ett bra sätt. Vi kan tyvärr inte hjälpa till att bära dem "bara runt hörnet" eller "till poolen", vi levererar till tomtgränsen. Om du har en carport eller bra gräsmatta där släpet kan ställas så lägg reglarna där, så letar vår personal efter dem och lägger plåtarna där.

Monteringstips plåtar och tätningsband:
I slutet på videon nedan så kommer monteringstips, se gärna på den. Du behöver ha högtalare eller headset så du hör de talade instruktionerna.

Lycka till med monteringen av plåtarna!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information