BILDER Båt & Fartyg

BILDER Båt & Fartyg - lite jobb från Plastman

Plastman har erfarenheten att tillverka skydd till båtar. Vi har vårt standardsortment som du hittar på hemsidan. Utöver det kan vi erbjuda kundanpassade skydd. Nedan ser du exempel på det vi har levererat.


Större styrpulpetbåt med WA-pulpet

Båten har fått ett helt skräddarsytt täcke. Motorn täcktes också in. Motorkåpan kan nu tas bort under vintern så minimerar man stöld av motorn, vem vill stjäla en ej komplett motor? Förutsättning för denna typ av jobb är att du kommer med båten på trailer till oss och att vi får behålla den i några dagar hos oss i garaget. Prisbild ca 3000:- / meter båt. En 6-metersbåt kostar således ca 18000:- inkl moms. Alla Spännband och infästningar ingår. Om stöttande reglar behövs under duken så snickrar du det enkelt själv med reglar efter våra anvisningar.


Vedslupen Sofia Linnea

Plastman fick det fina uppdraget att ordna en vintertäckning till Sofia Linnea. Fartyget är en gammal vedjakt. Föreningen som driver fartyget byggde en träram på däcket som håller duken. Taket är flera delar som sammanfogas med varandra och sidorna är egna enheter med genomgångar. Läs mer om Sofia Linnea på http://www.sofialinnea.se/

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information