- BILDER Draperier

Draperier kundbilder

Här hittar du exempel på jobb vi gjort. Vi har en enorm bildbank av jobb vi gjort till olika kunder, detta är bara ett litet litet axplock. Bilderna kommer i ordernummerordning, nyare order högst upp. 

Gillar du något av jobben vi har gjort? Söker du något liknande du ser på bilderna?
- Notera bildnummer och gör din förfrågan och Få en OFFERT

Vi hörs!

 


44420 - Järna - Draperi Livsmedelstillverkning

Till produktionslinjen där färdigrätter tillverkas behövdes ett draperi. Hallen består av 2 linjer och med draperiet kan en linje tvättas medan full produktion går i den andra. Livsmedelsklassad duk och vårt skensysten C30 syrafast rostfritt monterat i taket. Draperiet är mycket stort och skensystemet går tvärs hela hallen.

44420 v3

 


43121 - BRF i Huddinge - Pergolaväggar

Draperiduk med insvetsade fönster - WOW! Detta projekt är helt kundanpassat. Plastman mätte, tillverkade och monterade. Smart ingång. Alla delar kan enkelt öppnas när värmen kommer. Jättetrevlig förening, alla ville komma och titta före vi var klara!

43121

 


 

42707 - Norrköpings kommun, Snickeriet - Virkesförrådet

15 x 3 meter förrådsskydd. Snickeriet behövde att nytt draperi till sitt virke. Ett ventilerande nät av stark modell med våra speciella låsskivor. Med låsskivorna kan draperiet snabbt och enkelt öppnas även om det är full storm ute utan att man behöver ta av handskarna. Lätt och smidigt ska det vara! Personalen på snickeriet samlat för gruppfoto efter vår utbildning på hur man hanterar draperiet och låsen.

42707 v2

 


42702 - Tranås - Fågelnät

Observera storleken! 36 meter brett och 8 meter högt! Metallåtervinningsföretag som återvinner metallförpackningar, bland annat aluminiumtuber med matrester (kaviar, mjukost mm). För att hålla kråkor borta från förpackningarna så satte vi upp nätdraperier för att försvåra stöld av dessa, som kråkan annars flyger iväg med, pickar hål - och sen dumpar i naturen när den har tömt förpackningen. I naturen kan förpackningen sen hittas av betande djur som sen äter denna... Nätet skyddar således betande vilda och tama djurs magar. Kolla skenet på natthimlen... Magiskt!

42702

 


41452 - Tynningö - Draperi båtslip

Mitt emot Vaxholm med fri sikt mot kastellet ligger detta båtvarv. Stort draperi som ger skydd åt hallen men håller det ventilerat så du inte blir för fuktig miljö. 

 


41014 - Järfälla - Monteringshall fogmassor till fordon

Kunden är specialserad på att göra fordon inom rengöring. Fordonen tätas i lastutrymmet med mycket kladdiga tätmedel som sprutas på... och inget får komma ut i lokalen eller på väggarna... eller på golvet. Vi gjorde ett draperi som man lätt skulle kunna köra in i via porten, så den är därför öppningsbar på en kortsida och en långsida.

41014

 


 

 

40918 - Stockholm - Svetsduk till verkstad

Till en verkstad tillhörande en av sveriges största företag som jobbar med industriservice levererade vi ett komplett svetsdraperi med montering. Bilden är tagen direkt efter duken är upphängd, därav vikmärken... men de försvinner efter någon dag.

40918

 


40710 - Kalmar - Ljuddämpande duk packplats / produktion

Till Prema tillverkade vi och monterade ett draperi för ljud-absorption. I en del av verkstaden har man väldigt ljudlig verksamhet och man ville få lite tystare totalt - så mellan produktionsytorna satte vi upp detta draperi. Duken är tjock och bångstyrig, inte gjort för skena i normalfallet - men vi svetsade den likt ett "dragspel"... och nu går det lätt och smidigt - Vi kan inte hindra ljudet att gå "runt" draperiet, men det kommer suga åt sig en hel del ljud och minska den totala ljudbilden i lokalen.

40710-1

 


40701 - Stockholm - Duk till uteplats

Jonas som bor i radhuslänga i Stockholm fick inte lov för inglasning, då valde han en intäckning av PVC. Intäckningen öppnas enkelt upp med en dörr som har dragkedjor och vill man ta bort mer, så kan allt enkelt rullas upp mot träreglarna så man kan öppna upp helt. 

40701-1

40701-2

 


 

38566 - Klippan - Privatperson garaget

 

Privat garage med städad verkstad kräfva ett snyggt draperi. Gammal skena i taket fick ny duk. Snyggt!

38566

 


38525 - Stockholm Stad - Dammavskiljande duk 600 m2

I sorteringshallen (södra sidan) hanteras schaktmassor från bygget av Norra Djurgårdsstaden. När massorna är torra så dammar det mycket från dem. I taket finns stora ventilationsrör och för att förstärka funktionen att suga virvlande damm så hängde vi upp drygt 600 m2 dukar - så luftströmmarna ska suga luft underifrån och upp, till ventilationen. Observera dukarna högst upp i fackverket, de förhindrar att luft sugs in den vägen - då förstärks suget nerifrån.

38525-1

38525 - Stockholm Stad - Ljuddämpande duk 500 m2

I sorteringshallen (norra sidan) hanteras schaktmassor från bygget av Norra Djurgårdsstaden. När massorna ska krossas så uppstår ett enormt högt buller. Ljudbilden från hanteringen var tvunget att dämpas då hallen ligger nära bebyggelse. Vår ljuddämpande duk absorberar ljud och var en av komponenterna att minska den totala ljudbilden.

38525-2

 


 

 

38027 - Älvdalen - Förrådsnät

Evertsbergs sportklubb fick nytt skydd till förrådet. Med nätet får man en ventilerande lösning som håller utrymmet torrt. Skenssystem C30. Monterat av kunden. Man ser det i 2 sekunder om man följer vasaloppet på TV, Evertsbergskontrollen.


37550 - Högbytorp, Bro - Högbytorps avfallsanläggning

Ett ENORMT draperi 19,5 x 6,3 meter = 120 m2. På uppdrag av NCC levererade vi ett riktigt stort draperi i ett riktigt blåsigt läge högst upp på anläggningen. Låsning av draperiet sker med elektromagneter på höger sida mot limträstolpen.

37550

 


36750 - Stockholm - Draperisystem pallställage

Ytterligare en montering utförd hos Grönsakshallen Sorunda. Pallstället stod i zon med högtryckstvätt och innehållet behövde skyddas mot vatten. Med våra helt egna produkter för pallställage görs monteringen enkel, snabb och det blir stabilt! På sidorna sitter 90-graderskurvor, vilket gör att hela draperiet kan dras undan till sidorna, så det inte blockerar pallplatser i ställaget.

 


36670 - Rosersberg - Draperi med snabbkopplingar 30 min

30 meter brett x 3 meter högt. Kunden behövde att draperi till avskärmning. Wireupphängningen är utformad med snabbkopplingar i taket så både montering och demontering tar 30 minuter på två man med en saxlift. Draperiet hänger statiskt på samma plats, inte ett skensystem. Dukarna är separerade med kardborre så alla delarna är 6 meter breda vid förvaringen.

36670

 


 

33683 - Ljungaverk - Ljuddämpande till maskinceller

Kunden hade enskilda rum/celler till sina maskiner. Dukarna monterades i specialskenor så hela öppningen kunde friläggas vid påfyllning. Små siktrutor så man kunde se processlamporna på maskinerna.

 


35594 - Värmdö - Cementförvaring brädgård

Bygg-Oles pallställage för bruk- & cement behövde skyddas. Stabilt tjockt draperi med NÄT för ventilation samt våra egna utvecklade dragplattor för enkel montering monterades.

35594

 


33558 - Tullinge - Asfaltsverk

NCCs Asfaltsverk i Tullinge ville kunna leverera asfalt året runt. I kalldoserinegn där råmateriel blandas orkade inte motorer och växellådor att gå runt när det blev kallt. Vi byggde en inneslutning till NCC där vi tätade öppningarna mellan facken (uppåt) och satte duk på utsidan på skenor så man ska kunna komma åt att serva. Vid riktigt kalla dagar ner mot minus 15 höll sig temperarturen runt 0 grader med hjälp av enkla fläktar på insidan. Verksamheten kunde fortsätta.

33558

 


32475 - Arlanda - Mörkläggning laboratorium

Force inspekterar flygplansdelar för att säkerställa hållfasthet och upptäcka eventuella sprickor med UV-vätska och UV-ljus. Under inspektionen måste det vara mörkt i utrymmet, och detta var svårt då det i resten av det stora rummet behövde det vara tänt för andra typer av undersökningar. Vi byggde ett litet bås i det stora rummet med ett draperi. Mätinstrumenten krävde att det är max 22 lux för att få tillförlitligt värde. Efter draperiet var fördraget så var det 2 lux på arbetsytan trots att belysningen var tänd i rummet utanför draperiet. Godkänt!

32475

 


31936 - Lärbro - Carport husvagn

Till Jan i Lärbro tillverkade vi ett ventilerande nät. Håller snö och löv borta. Husvagnen står torrt och fint härinne. Smarta vridfästen finns på sidorna.

31936

 


 

29788 - Katrineholm - Lackeringsföretag

Till industrilackeringsfirma byggde vi ett draperi som pendlades från taket och bildade en "bur". Inne i "buren" skulle produkter stå efter lackering och ångorna från produkterna skulle sugas bort av ventilationen. Blev mycket över förväntan tyckte kunden.

29788-1

29788-2

 


24757 - Sörsjön - Carportdraperi

Jan Sörsjön i Dalarna monterade ett nät-draperi på sin carport.

24757

 


23812 - Karlstad - Altanintäckning

Vid Vänerns strand har Mats sin härliga stuga. För att förlänga säsongen tillverkade vi dukar som enkelt kan dras bort med skensystemet. Även en takduk tillverkades så höstens regn kunde avnjutas på altanen... Första bilden visar sidor och tak monterat. Andra bilden visar foto taget från altanen. Se hur klara och fina siktrutorna är.

23812-1

23812-2

 


22627 - Stockholm, Västberga - Sandficka kyrkogårdsförvaltningen

Sandficka med skena på utstående regel, så lastbilen kommer åt att tömma utan att draperiet är i vägen.

22627 v2

 


20716 - Västervik - Scentak

Plastman har gjort flera scentak och väggar under åren, men vi har inte så många bilder på dem tyvärr. Alla jobb görs efter kundritning där alla mått fastslås och sen diskuterar vi fram bästa lösningen för er.

20716

 


 

Nu har du kommit till slutet på denna visning, välkommen tillbaka!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information