2 - Välj tillbehör

 

Tillbehöret kan vara det som gör det!

 

En bil utan dragkrok, luftkonditionering och elhissar är inte mycket till bil.
Till ditt draperi kan du välja exempelvis nedan tillbehör, det finns mycket mer i "bakfickan" att ta till, men det är svårt att presentera alla valmöjligheter som finns.

SIKTRUTA
Om du har behov av att se igenom draperiet sätter vi in en ruta. Rutan är lika mjuk och fin som draperiet så det lätt veckar sig i ditt skensystem.

KARDBORRE HF
Om du har behov av en "skarv" som är öppningsbar av någon anledning så är vår högfrekvenssvetsade kardborre stark och snygg. Det som är viktigt för dig att veta är att vi har specialmaskiner som vi högfrekvenssvetsar med, vi använder mycket sällan tråd. Tråd kan tråckla upp sig. Högfrekvens är betydligt säkrare, och snyggare!

VIKTER & KANALER
Om du vill ha en kanal vari du kan dra in en vikkätting så fixar vi det. Vi kan också svetsa in den redan i verkstaden om du vill. Vid en viktkanal blir duken lite styvare i underkant och bildar lite mer omfång i botten, om man vill trycka allt till en sida i ett skensystem.

DRAGSKIVA MED LÅS
Helt egenutveckald produkt för dig som vill ha en stabil infästning på draperiet på sidorna. Hantera låsningen med handskarna på när det är kallt ute!

 

Vad vill du ha för egenskaper på ditt draperi? Vad har du för önskemål om tillbehör?

Här hittar du vår film / företagspresentation:
https://plastman.se/info/om-oss/

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information