Företag

ORDER från FÖRETAG / Juridisk person

Företagsorder

För att skydda dig som företagare vid order förbehåller vi oss rätten att identiteskontrollera personer som anger sig att företräda ert företag. Denna kontroll skyddar även oss så vi inte förlorar pengar vid bedrägliga order.

Order inkomna via hemsidan som är förskottsbetalda med Swish / kort kommer vi inte kontrollera.

 

Beställning från e-postadress som saknar domän-namn:

De flesta företag har ett domännamn i sin e-postadress. Exempelvis heter våra e-post @plastman.se.

Om beställning inkommer med domännamn såsom gmail.com / hotmail.com eller andra domänman som inte är företagsspecifika så kan vi komma att ringa upp den som lagt order och göra en identitetskontroll.

Plastman har eget BankID-certifikat och vid identitetskontroll så ber vi dig öppna din BankID-app och legitimera dig. I telefonen kommer begäran från PLASTMAN - och endast samtidigt som du pratar med oss i telefon.

Viktigt - man ska vara försiktig med att öppna BankID på begäran från någon, så vill du motringa oss enligt telefonnummer som du hittar på vår hemsida för att sen identifiera dig så går det såklart bra. Identifiering = Du legitimerar dig bara - inga avtal ingås / godkänns.

 

Om leverans önskas till adress som inte är företagets:

Om beställning inkommer med annan önskad leveransadress än företagets, då kan vi komma att vilja att du identifierar dig. Detta för att skydda företaget så inga bedrägliga order inkommer. Om order med annan önskad leveransadress inkommer och i kombination med att en gmail.com / hotmail.com adress används så kommer vi garanterat kontrollera beställaren.

 

Har du frågor om hur vi säkrar våra gemensamma intressen är du välkommen att ringa oss.

 

 

Vi vill att säkerheten ska vara på topp när du handlar från oss, därför underlättar vi dessa säkerhetstjänster på vår hemsida för dig - och för att du ska få tydlig information från oss.

Läs gärna våra kundrecentioner hos TRUSTPILOT


Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Visa priser: 
Produkter
Företaget
Information