Transparent

 

Transparenta produkter

Dukar som släpper igenom ljus och som man på något sätt ser igenom kallar vi för transparenta dukar. Olika tjocklekar, färger och egenskaper finns.

TUNN Klar / oarmerad:
Dessa dukar används främst som siktruta i draperier. De finns i flera färger och olika egenskaper, exempelvis FR (flamsäker). Denna duk saknar armering och är därför svag, man måste bygga in den i en produkt som har förstärkning runt sig - eller så kan man spänna upp den i en ram och få svetsramar. Tjocklekarna på dessa produkter är upp till 1,0 mm tjocka.

TJOCK Klar / oarmerad:
Det vanligaste användningsområdet är våd-/stipes som draperier. Produkten är i tjocklek mellan 2 till 7 mm tjock och finns i bredder mellan 200 till 1500 mm breda. Tillskärningsbord med "självläkande" plast där man skär med skalpeller är ett annat område för denna produkt.

Frost / armerad duk:
Duken är armerad, precis som de flesta vanliga PDV-dukar, men här har man gjutit med transparent PVC istället för färgad. Ljuset går igenom men arneringen för utseendet till "frostigt", så man ser inte tydligt igenom. Duken är popular som draperi och poolskydd.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information