Presentation

Presentation Plastman

Plastman tillverkar presenningar, poolskydd och draperier. Vi har även tagit fram ett unikt PERGOLA-system som är färdigt att börja marknadsföra.

Mer om - Poolskydd
https://plastman.se/poolskydd/

Se även filmen på ersättningsduk tillPoolSafe
(Filmen visar på hur vi skulle vilja marknadsföra i princip samtliga våra produkter)
https://plastman.se/poolskydd/poolsafe-poolguard-walu/till-poolsafe/pool-safe-ny-duk/

 

Mer om - Draperier
https://plastman.se/duk-nat/

 

Plastman Företagspresentation

 

Egenutvecklat extremt hållbart PERGOLA-system

Uteservering på en restaurang. Systemet innehåller 7 pergolas. Vi har även levererat flera system till privatpersoner, varav några i stockholm som kan visas vid intresse, på plats hos kunder bara några kilometer från oss.

 

Specialkompetens - STORA utomhusdraperier

Nedan finns exempel på stora system vi har byggt. Samtliga har tillverkats och projekterats av oss Plastman samt monterats. Specialsmide som varmgalats har utförts av oss.

Bläddra med pilarna för att se fler bilder.

 

42702 - Trania Metall & Återvinning, Tranås 2022

Trania metall återvinner metallförpackningar, bland annat förpackningar som innehållit mat. För att hålla kråkor borta från förpackningarna så satte vi upp nätdraperier för att försvåra stöld av dessa, som kråkan annars flyger iväg med och sen dumpar i naturen när den har tömt förpackningen. I naturen kan förpackningen sen hittas av betande djur som sen äter denna... Nätet skyddar således betande vilda och tama djurs magar.41452 - Juliusbergs Båtvarv, Tynningö 2021

Gammalt anrikt varv på Tynningö, Värmdö. Till sin nyrenoverade byggnad behövdes ett draperi, Plastman tillverkade en lösning på över 6 meter högt och 15 meter brett. Nätdraperiet gör så att utrymmet ventileras och även så draperiet inte blir så stort vindmotstånd som ett vanligt dukdraperi blir. Specialsmide från egen verkstad bultades i kundens stabila stålram.


 

37550 - NCC-entreprenaden Högbytorp kraftvärmeverk, Bro 2019

Video finns i bildspelet - Plastman fick uppdraget att projektera, tillverka och montera draperier till två öppningar i ett mycket stort utomhusförråd. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Företaget
Information